Rouw is Eenzaam – Het Verlies van de Buurman

Rouw is Eenzaam: in deze video van de portretserie “Het Verlies van de Buurman” vertelt Lotte over de eenzaamheid van verlies. Klik op de link om het filmpje te zien.

Hoe liefdevol je omgeving ook is, hoezeer je ook steun voelt, een deel van rouw is eenzaam. Zeker als je het verlies niet kunt delen met mensen die je overleden dierbare ook kenden. Of dat nu is omdat je geen contact met hen hebt, of omdat ze er niet over willen of kunnen praten. Of omdat jij toch weer een heel andere band met je overleden dierbare had dan anderen hebben.

In dit filmpje vertelt Lotte over deze eenzaamheid en ook hoe muziek een manier is om je overleden dierbare “weer even bij je te hebben.”

Wil jij ook je ook je jouw dierbare weer even dichtbij voelen? Tot en met 28 februari kun je nog een verzoeknummer insturen voor het gedenkpopconcert op zondagmiddag 31 maart 2019 in Rotterdam. Ook gedichten/teksten en andere bijdragen zijn welkom. Als je wilt, mag je iets vertellen over je verlies of degene die je bent verloren. We verwerken dat dan in de show.

Meer informatie: Gedenkpopconcert

Check out de agenda

 

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *