De Uitvaartzangeres

Op zoek naar live muziek binnen het populaire genre (pop, rock, soul, jazz e.d.) voor de uitvaart van je overleden dierbare?
Op zoek naar een zanger of zangeres tijdens de uitvaart?

Allereerst gecondoleerd met je verlies.

 

Uitvaartzangeres RotterdamAls Uitvaartzangeres help ik je graag. Ik heb jarenlange ervaring met het zingen tijdens herdenkingsbijeenkomsten. Als weduwe weet ik hoe belangrijk het is te rouwen en hoe live muziek tijdens de uitvaart daarbij kan helpen en raken. Ik help je dan ook graag op een persoonlijke manier uitdrukking te geven aan de emoties bij de nabestaanden èn de overledene recht te doen.

 

Ik heb een repertoire-lijst waaruit je kunt kiezen, maar het is ook mogelijk zelf een nummer aan te vragen. Qua genre kun je kiezen uit alles op het gebied van lichte muziek. Mocht je een enkel klassiek nummer uitgevoerd willen hebben, dan kan dit in overweging worden genomen.

 

Ik vind het fijn elkaar vooraf even persoonlijk (telefonisch) te spreken om zo ‘in te kunnen tunen’ op de overledene en de emoties.

 

De Uitvaartzangeres is gevestigd in Rotterdam, maar voor een kleine meerprijs kan ik door een groot deel van Nederland optreden en i.i.g heel Zuid-Holland, zoals Gouda, Dordrecht, Den Haag, Delft en Leiden.

 

Enthousiast? Omdat er niet veel tijd is voorafgaand aan een uitvaart, wil ik vragen een sms’je of whatsappje te sturen naar: 06 286 448 70 (Nette). Ik neem dan zsm contact op.

 

Wil je uitgebreid stil staan? Een volledig programma? Kijk dan eens naar deze pagina: Gedenkpopconcert

 

Uit privacy overwegingen kan ik geen filmpjes van uitvaarten laten zien, hieronder wel enkele impressies van gedenkpopconcerten:

 

 

Liefs en Sterkte,
Uitvaartzangeres Rotterdam
Zangeres Uitvaart Rotterdam
Live muziek uitvaart Rotterdam
Zangeres begrafenis Rotterdam, Leiden, Dordrecht, Den Haag

%d bloggers liken dit: