Gedenkpopconcert

Wil je stil staan met muziek? Een persoonlijke middag of avond?

Ik luister graag naar jouw wensen en stel aan de hand daarvan een programma samen. Een intiem, of een groots programma. Volledig ontzorgd, of niet. Maar altijd maatwerk en altijd persoonlijk. Zowel voor particulieren als instellingen, organisaties en uitvaartbedrijven.

Hieronder wat voorbeelden waar je aan kunt denken. Maar laat me vooral naar je luisteren om jouw persoonlijke programma samen te kunnen stellen.

Compleet gedenkpopconcert

Verschillende mensen herdenken verschillende nabestaanden. Interessant voor uitvaartorganisaties, hospices, ziekenhuizen en organisatoren van evenementen voor nabestaanden. Uitgebreidere informatie: gedenkpopconcert (complete show)

“Wij hebben er ook van genoten. Enorm mooi gezongen! Op sommige momenten zeer confronterend met het verdriet dat nooit volledig weg zal gaan, maar dat maakt het juist ook heel mooi.” Karen van Gucht (meer recensies onderaan)

Een (intiem) gedenkpopconcert in besloten kring

Een gedenkpopconcert voor één overledene. Er kan gekozen worden uit een hele band of een zangeres begeleid door één of twee muzikanten.

Optreden tijdens herinneringsbijeenkomst of uitvaart

Dit kan gaan om het zingen van een één of meerdere nummers.

“… het was prachtig! Elk muzieknummer met zoveel gevoel gezongen, ontroerend. Ook de musici die ze meebracht wisten de juiste ‘toon’ te treffen. Wij kijken terug om een geslaagde bijeenkomst mede door de medewerking van Nette.”

(lees de hele recensie van Anja onderaan)

NAAR DE UITVAARTZANGERES

Samenstelling muzikaal programma voor uitvaart of herdenking

Wil je een uitgebreidere uitvaart? Goed afscheid nemen, langer stilstaan bij degene die je bent verloren? Niet in een uurtje uit en thuis? Ik help je graag bij het samenstellen van zo’n programma. Dit hoeft niet alleen om muziek te gaan; ik kan ook meedenken over andere programma-onderdelen.

Impressies van een Gedenkpopconcert:

Reacties

Gedenkpopconcert 2020

Op een zondag namiddag ontvangen worden door Nette en Marinus. Ook de thee/koffie met spekkoek stond klaar in de gezellige ruimte!
Nette zag er wederom prachtig uit op haar hoge hakken! Marinus ontspannen zittend op de bank met een groene binnentuin oase achter zich.
Zij waren klaar voor het Gedenkpopconcert!
En wat een bijzondere intieme middag werd het, ontroering en herinneren rondom mijn dochtertje Laura die wij verdrietig genoeg nooit hebben zien opgroeien, maar ook mijn vader die veel te vroeg het leven moest verlaten werd tijdens het gesprek met vriendin Yvonne en Marinus herinnert.
De krachtige maar ook breekbare stem van van Nette gaf ook deze middag troost en liefde door.
Het akoestische gitaarspel was ook heel mooi!
Ook al verloren wij mensen waar we van hielden én niet konden of wilde missen zorgde deze ontroerende middag er maar weer eens voor dat zij altijd onderdeel van ons leven zullen blijven en er altijd over hen gesproken zal blijven worden.
Dat stelt gerust en maakt mij trots.
Dankjewel. 💋 Esther de Vos

Hi Nette,
Zondagmiddag heb ik erg genoten van je helende zang en mijn dierbare heel fijn kunnen gedenken. Verwennerij voor de ziel!
De nazit was ook heel waardevol ruimte voor delen van wat er in me opkwam. De diepe waardering voor een mooie vriendschap blijft mij bij. En ….. rouw blijft. Diny Schambergen.

“Nette weet je even heel dicht bij je dierbare te brengen”

Zondag een rouwconcert van Nette Scheepstra meegemaakt.
Ik heb me even gedragen gevoeld. De toon, niet te zwaar of melodramatisch maar persoonlijk en inlevend.
Nette weet je even heel dicht bij je dierbare te brengen, met haar stem, speciaal voor mij gemaakte muziekkeuze en prettige ambiance.
Ook met Marius hadden we direct een ontspannen diepgaand gesprek met vele raakvlakken.
Hier gaat het om, dat je even in de drukte van het leven kan stilstaan, bij diegene waar je zoveel van hield.
Nette verzorgt dit en ik ben haar daar dankbaar voor. Ivonne van den Nieuwendijk

Ha Nette, dankjewel voor de mooie herdenkingsbijeenkomst. Je hebt mooi gesproken en prachtig gezongen. Dankjewel ook voor de persoonlijke aandacht naar mijn Gerard (R.I.P.) toe. Ook het tweede gedeelte met Marinus van den Berg was helend. Ik wist niet dat zulke mooie gedichten kon schrijven. Ik ben blij dat ik deze middag mocht beleven. Liefs .. uit Rotterdam

Eerdere concerten

Liedjes werden heel mooi gezongen onder begeleiding van live muziek. Wat emotioneel als het lied over mijn overleden partner ging. 3 jaar nu. Ben toch ontspannen naar huis gereden. Dank aan Nette en het live orkest. De vele uren oefenen. xxx Betty Bennebroek

Op 9 december 2018 was er voor de 2e keer in Lansingerland een bijeenkomst voor Wereldlichtjesdag. Als initiatiefnemer ben ik onderdeel van, samen met 3 anderen, een werkgroep in onze gemeente. Maar hoe vul je zo’n avond in? Er zijn mensen die lang geleden een baby of jong kind hebben verloren maar ook jongere mensen die dat onlangs hebben meegemaakt. Het kan ook zijn dat iemand een volwassen kind heeft verloren aan de dood. De gesproken woorden moeten daarop zijn afgestemd.
Maar vooral de muziek speelt een grote rol en is sfeerbepalend op zo’n avond. Door een ontmoeting bij een netwerk ken ik Nette Scheepstra en hoorde van haar over de herdenkingings/ rouwconcerten. We hadden er alle vertrouwen in dat zij de door ons opgegeven muziek zou kunnen laten ‘spreken’
En het was prachtig! Elk muzieknummer met zoveel gevoel gezongen, ontroerend.
Ook de musici die ze meebracht wisten de juiste ‘toon’ te treffen. Wij kijken terug om een geslaagde bijeenkomst mede door de medewerking van Nette.
Anja Berghout

Het was zeker bijzonder. Zou het voor geen geld ter wereld willen gemist hebben. Dank Nette Scheepstra en de band voor de prachtige avond die jullie voor iedereen hebt gecreëerd Patricia Braet

Rouwen helpt…

Ik vond het zeker een hele mooie avond. Het liedje wat ik had aangevraagd raakte me in uitvoering van de band, 9,5 jaar na het verlies. Ieder lied heel mooi uitgevoerd. Gijs Boogers

Ik mocht op zaterdag 13 mei aanwezig zijn op het gedenkpopconcert Nieuwkerken-Waas – België. Lotgenoten die elkaar vonden bij muziek, woord en beeld. Een ontroerend en sterkend verhaal. Je staat niet alleen in je lijden en het trekt je op de muziek te horen – en te zien – waaruit anderen ooit kracht hebben geput. Ik hoor nu dat er ook een gedenkpopconcert zal plaats hebben in Rotterdam. Ik kan niet anders dan dat aan iedereen – die ooit eens een geliefde heeft verloren – warm aanbevelen. Het leven is meer dan treuren alleen en kracht putten uit muziek is voor velen een weg. Gilbert de Schinckel

Beste, lieve Nette,
Ik heb het Gedenkconcert als heel erg mooi en bijzonder ervaren. Ik vond het fijn om er te zijn en ik heb het Gedenkconcert als heel warm en persoonlijk ervaren. Het heeft mij geholpen in het op een mooie manier herinneren en gedenken van mijn lieve man Patrick! Ik heb er kracht en goede energie van gekregen. Dankjewel daarvoor!
Liefs
Esther

Ik ben heel erg onder de indruk van de manier dat Nette dit gedenkconcert heeft verzorgd ! Zowel haar zang als de teksten waren zo aangrijpend ! Alles was mooi in mekaar verwerkt. Een ongelofelijke waardering voor Nette! Je bent zo een geschenk voor velen. Katrien Masson

Ook ik denk er met een warm hart aan terug. Prachtig initiatief…hartverwarmend. Greet Tanghe

En ook de pers schrijft over Gedenkpopconcert.

Praktisch

In het geval van een uitvaart: bel direct naar Nette: 06 286 448 70
Geen spoed? Stuur een email naar: nette@rouwmomenten.nl

Prijzen inclusief uitvoering vanaf € 450 inclusief btw.

Neem voor meer prijzen even contact op: nette@rouwmomenten.nl

%d bloggers liken dit: