Gedenkpopconcert

Uitvaart – Herinneringsbijeenkomst – Gedenkpopconcert

Wil je stil staan met muziek? Een persoonlijke middag of avond?

Ik luister graag naar jouw wensen en stel aan de hand daarvan een programma samen. Een intiem, of een groots programma. Volledig ontzorgd, of niet. Maar altijd maatwerk en altijd persoonlijk. Zowel voor particulieren als instellingen, organisaties en uitvaartbedrijven.

Hieronder wat voorbeelden waar je aan kunt denken. Maar laat me vooral naar je luisteren om jouw persoonlijke programma samen te kunnen stellen.

Compleet gedenkpopconcert

Verschillende mensen herdenken verschillende nabestaanden. Interessant voor uitvaartorganisaties, hospices, ziekenhuizen en organisatoren van evenementen voor nabestaanden. Uitgebreidere informatie: gedenkpopconcert (complete show)

“Wij hebben er ook van genoten. Enorm mooi gezongen! Op sommige momenten zeer confronterend met het verdriet dat nooit volledig weg zal gaan, maar dat maakt het juist ook heel mooi.” Karen van Gucht (meer recensies onderaan)

Een (intiem) gedenkpopconcert in besloten kring

Een gedenkpopconcert voor één overledene. Er kan gekozen worden uit een hele band of een zangeres begeleid door één of twee muzikanten.

Optreden tijdens herinneringsbijeenkomst of uitvaart

Dit kan gaan om het zingen van een één of meerdere nummers.

“… het was prachtig! Elk muzieknummer met zoveel gevoel gezongen, ontroerend. Ook de musici die ze meebracht wisten de juiste ‘toon’ te treffen. Wij kijken terug om een geslaagde bijeenkomst mede door de medewerking van Nette.”

(lees de hele recensie van Anja onderaan)

Persoonlijk herinneringslied

Een lied waarin ik jouw verhaal (over je overleden dierbare) verwerk. Ik werk samen met muzikanten die de muziek maken.

Herinneringszingen: samen zingen

In een klein groepje zingen we de liedjes die jou raken. Voor meer informatie: Herinneringszingen

Samenstelling muzikaal programma voor uitvaart of herdenking

Wil je een uitgebreidere uitvaart? Goed afscheid nemen, langer stilstaan bij degene die je bent verloren? Niet in een uurtje uit en thuis? Ik help je graag bij het samenstellen van zo’n programma. Dit hoeft niet alleen om muziek te gaan; ik kan ook meedenken over andere programma-onderdelen.

Impressies van een Gedenkpopconcert:

Reacties

Liedjes werden heel mooi gezongen onder begeleiding van live muziek. Wat emotioneel als het lied over mijn overleden partner ging. 3 jaar nu. Ben toch ontspannen naar huis gereden. Dank aan Nette en het live orkest. De vele uren oefenen. xxx Betty Bennebroek

Op 9 december 2018 was er voor de 2e keer in Lansingerland een bijeenkomst voor Wereldlichtjesdag. Als initiatiefnemer ben ik onderdeel van, samen met 3 anderen, een werkgroep in onze gemeente. Maar hoe vul je zo’n avond in? Er zijn mensen die lang geleden een baby of jong kind hebben verloren maar ook jongere mensen die dat onlangs hebben meegemaakt. Het kan ook zijn dat iemand een volwassen kind heeft verloren aan de dood. De gesproken woorden moeten daarop zijn afgestemd.
Maar vooral de muziek speelt een grote rol en is sfeerbepalend op zo’n avond. Door een ontmoeting bij een netwerk ken ik Nette Scheepstra en hoorde van haar over de herdenkingings/ rouwconcerten. We hadden er alle vertrouwen in dat zij de door ons opgegeven muziek zou kunnen laten ‘spreken’
En het was prachtig! Elk muzieknummer met zoveel gevoel gezongen, ontroerend.
Ook de musici die ze meebracht wisten de juiste ‘toon’ te treffen. Wij kijken terug om een geslaagde bijeenkomst mede door de medewerking van Nette.
Anja Berghout

Het was zeker bijzonder. Zou het voor geen geld ter wereld willen gemist hebben. Dank Nette Scheepstra en de band voor de prachtige avond die jullie voor iedereen hebt gecreëerd Patricia Braet

Rouwen helpt…

Ik vond het zeker een hele mooie avond. Het liedje wat ik had aangevraagd raakte me in uitvoering van de band, 9,5 jaar na het verlies. Ieder lied heel mooi uitgevoerd. Gijs Boogers

Ik mocht op zaterdag 13 mei aanwezig zijn op het gedenkpopconcert Nieuwkerken-Waas – België. Lotgenoten die elkaar vonden bij muziek, woord en beeld. Een ontroerend en sterkend verhaal. Je staat niet alleen in je lijden en het trekt je op de muziek te horen – en te zien – waaruit anderen ooit kracht hebben geput. Ik hoor nu dat er ook een gedenkpopconcert zal plaats hebben in Rotterdam. Ik kan niet anders dan dat aan iedereen – die ooit eens een geliefde heeft verloren – warm aanbevelen. Het leven is meer dan treuren alleen en kracht putten uit muziek is voor velen een weg. Gilbert de Schinckel

Beste, lieve Nette,
Ik heb het Gedenkconcert als heel erg mooi en bijzonder ervaren. Ik vond het fijn om er te zijn en ik heb het Gedenkconcert als heel warm en persoonlijk ervaren. Het heeft mij geholpen in het op een mooie manier herinneren en gedenken van mijn lieve man Patrick! Ik heb er kracht en goede energie van gekregen. Dankjewel daarvoor!
Liefs
Esther

Ik ben heel erg onder de indruk van de manier dat Nette dit gedenkconcert heeft verzorgd ! Zowel haar zang als de teksten waren zo aangrijpend ! Alles was mooi in mekaar verwerkt. Een ongelofelijke waardering voor Nette! Je bent zo een geschenk voor velen. Katrien Masson

Ook ik denk er met een warm hart aan terug. Prachtig initiatief…hartverwarmend. Greet Tanghe

En ook de pers schrijft over Gedenkpopconcert.

Praktisch

In het geval van een uitvaart: bel direct naar Nette: 06 286 448 70
Geen spoed? Stuur een email naar: nette@rouwmomenten.nl

Prijzen inclusief uitvoering vanaf € 300 inclusief btw.

Aanbieding: een aantal liedjes kan ik live met een geluidsband brengen tegen een gereduceerd tarief van € 100 inclusief btw. Alleen binnen Rotterdam.

Neem voor meer prijzen even contact op: nette@rouwmomenten.nl