Kerst en Gemis

Heb jij een dierbare verloren? Of ken je iemand die een groot verlies heeft meegemaakt?

En wat schrijf je dan, op je Kerstkaart aan diegene? “Prettige Feestdagen?”
Of weet je niet wat te zeggen?

Een open vraag stellen mag altijd. Bijvoorbeeld: wat zijn je behoeften tijdens de feestdagen?

Laat je weten dat je aan hen denkt?
Want juist tijdens bijzondere dagen is het gemis extra geconfronterend. En iedereen gaat daar anders mee om.

Maar…er komt een gedenkpopconcert aan. Op het Noordereiland. Voor alle bewoners die iemand hebben verloren. Of dat nu lang, of kort geleden is. Om even stil te staan. Samen met lotgenoten. Ter nagedachtenis wordt voor alle overledenen een rouwmomentje gecreëerd.

Het concert vindt pas in maart plaats, maar je kunt nu alvast een verzoeknummer insturen. Je mag ook iets vertellen. Over het nummer, over degene die je mist…Ik ga er dan direct mee aan de slag. Mail naar: nettescheepstra@gmail.com. Ook tijdens de feestdagen geef ik binnen 24uur antwoord.

Weet dat je niet alleen bent. En dat rouwen mag! Ik wens iedereen die iemand moet missen veel sterkte, deze dagen. Maar ook mooie herinneringen, in een warme sfeer. Ik hoor graag wat de jouwe zijn. Delen is lief. ❤

Meer informatie over Gedenkpopconcert

Volg Gedenkpopconcert op Facebook om op de hoogte te blijven.

Kerst en Gemis

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *