Herdenkingsbijeenkomst organiseren

Mooi dat je een herdenkingsbijeenkomst wilt organiseren! Het helpt nabestaanden uiting te geven aan hun verlies en het gevoel er niet alleen voor te staan. Onze samenleving heeft niet of nauwelijks tradities op het gebied van rituelen rond verlies, dus wat prachtig dat jij aan die leemte iets wilt doen!

Wat kan Rouwmomenten voor jouw betekenen op het gebied van het organiseren van een herdenkingsbijeenkomst?

Rouwmomenten heeft jarenlange ervaring met het organiseren van gedenkpopconcerten en het verzorgen van de muziek tijdens herdenkingen. Het eerste concert vond plaats in 2015 als try-out. De reacties waren zo mooi, dat meerdere gedenkpopconcerten moesten volgen. Rouwmomenten werkte ook samen met uitvaartverzorgers, een hospice en diverse particuliere initiatieven in Nederland en België.

Rouwmomenten kan invulling geven aan de muzikale wens door één of meerdere songs te komen vertolken, maar kan ook meehelpen een totaal programma te realiseren, afhankelijk van de behoefte.

Voor meer informatie verwijs ik je naar het aanbod van Rouwmomenten. Maar neem gerust contact op voor meer informatie over het organiseren van een herdenkingsbijeenkomst: nette@rouwmomenten.nl

Rouwmomenten bestaat uit Nette Scheepstra. Nette is zangeres en zingt graag tijdens bijzondere momenten. Zo rijdt ze ook in een oldtimer waarmee ze mensen verrast met Een Lied Speciaal Voor Jou. Voor herdenkingsbijeenkomsten werkt ze samen met vaste muzikanten van hoog niveau.

Uitvaartzangeres Rotterdam herdenkingsbijeenkomst organiseren

 

 

%d bloggers liken dit: