Testimonial Patricia Braet

Patricia over Gedenkpopconcert:

Als beheerder van mijn eigen facebookgroep, specifiek bedoeld voor Weduwen en weduwnaars, kreeg ik indertijd de vraag of dit kon geplaatst en gepromoot worden, waarop ik, zonder erover na te hoeven denken, hierop volmondig “JA” heb geantwoord.
Een prestatie moet het zijn geweest, om anderen de kans te geven, hun geliefden te herdenken, op een zo mooie manier.
Ons ervoor inschrijven was zo in orde. Ook al was het voor mij als Belgische zijnde, niet zo evident om naar het verre Rotterdam hiervoor af te reizen. Maar heb er geen seconde spijt van gekregen.

Wat een prachtig ingetogen avond was dit.
Het gedenkpopconcert van 11/4/2015 was een schot in de roos, en staat voor altijd in mijn hart gegrift.
Met de prachtige stem, van zangeres Nette Scheepstra, begeleid door enkele pur-sang muzikanten, werden onze aangevraagde liedjes en teksten met veel liefde gebracht.

Menig traantje is gevloeid, maar er is ook heel veel dankbaarheid geweest voor het mogen meemaken van dit unieke moment, waarop voor mij persoonlijk, mijn beide partners herdacht werden met voor hun sprekende teksten en muziek.
Samen met 4 andere vriendinnen, mede-lotgenoten, heb ik dit concert bijgewoond, en van een warmte mogen genieten, van oprecht medeleven, begrip en vooral ondersteuning van en met elkaar, bij de respectievelijk door ons gekozen liedjes/teksten.

Een intiem concert, in de Matrix te Rotterdam, heeft mij en alle andere aanwezigen teruggebracht naar het moment van afscheid nemen, en de kans gegeven weer verder te kunnen gaan, met deze mooie herinneringen voor altijd in mijn hart.

Nette heeft zich op een mooie en vooral zeer gevoelige manier ééngemaakt met de mooie teksten, die ze één voor één professioneel en emotioneel heeft gebracht, ondanks haar eigen ervaring als lotgenote, moeder, weduwe…

Vooral een échte aanrader, om jouw teksten toe te vertrouwen, en te laten brengen op een voor haar eigen, unieke wijze.

Dit is een mooi gedenkmoment voor ieder die iemand dierbaars heeft verloren, hetzij partner, ouder, broer, zus, kind, kleinkind, andere familieleden, huisdier…  Jouw keuzes en de mooie uitvoering ervan, maken deze avond magisch, waar je nog lang met veel liefde zal aan terugdenken.
Laat de liedjes tot leven komen, en geniet vooral van het moment van samenhorigheid, begrip en warmte voor elkaar.

%d bloggers liken dit: